L. 4, Rr. Egnatia

Durrës, Albania

Rr. Egnatia L. 4, Durrës, Albania +355 52 230638

+355 52 230638

+355 692038040

My Story

“Fotografia…ky pasion i hershëm…”

Ne moshen 12 vjecare aparati i pare fotografik. dhe mesimet e tim eti mbi driten dhe tekniken me zbuluan nje pasion qe dhe sot, është kthyer në menyre jetese.
Ne fakt qe femije interesat ne kete lloj arti ishin te dukshme,kjo edhe fale prirjeve te mia ne vizatim e pikture si edhe deshires se pareshtur per te eksploruar magjine qe fshihej ne nje foto.
Kam jetuar e studiuar per vite ne Toscana,nga ku nis dhe perfeksionimi i teknikes dhe rafinimi i sensit estetik e artistik nga njohja dhe bashkepunimi me fotografe italiane.
Ne 2004 fillimi i eksperiences ne fushen e Fotografise martesore ne Shqiperi dhe qe nga ajo dite deshmitar i dites me te rendesishme te qindra cifteve, shumica e te cileve jane tashme miq, fryt i nje mardhenie miqesore e spontane.

Keto vite kam punuar brenda dhe jashte vendit ne qytete te ndryshme si Rome,Milano,Brescia,Venezia,Verona, Siena Firenze , val d,orcia Tirane dhe Durres e ne shume qytete te tjera ne vend.
Shume nga fotografite e mia jane vleresuar nga shoqata nderkombetare te fotografise si FEARLESS PHOTOGRAPHERS , WPS dhe WPPI si dhe nga konkurse nderkombetare si MYWED, me fotografe profesioniste nga i gjithe globi.

Alban Negollari Photographer

Please Get In Touch

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Official Website